Recenze našich klientů

    Spolupráci s RK Represent Reality si cením především rychlost, s jakou se nám podařilo celý realitní obchod uzavřít a perfektní organizace, díky které nás časově celá záležitost nijak nezatěžovala.

    Ing. Ondřej Svoboda, Praha 7

     

    Vážený pane Zvírotský,

    více jak dvacet let poskytuje naše advokátní kancelář specializované právní služby náročné zahraniční klientele z oboru mezinárodní letecké a silniční dopravy a pojištění. Jsme-li v postavení zákazníka, očekáváme stejnou kvalitu služeb, jaká je požadována od nás.

    Chtěl bych Vám, Vážený pane Zvírotský, a Vašemu týmu upřímně poděkovat za profesionální a vstřícný přístup k řešení privátního prodeje mé nemovitosti.

    Svěřil jsem Vám vyřízení celé záležitosti a vše probíhalo hladce a velmi pružně - ať se jednalo o získání vhodného kupce, kontraktaci prodeje, zajištění platby kupní ceny a v neposlední řadě vyřízení vkladu do katastru a daňových povinností prodávajícího.

    Ještě jednou Vám děkuji a chtěl bych Vás ujistit, že rád doporučím Vaše našim klientům a dalším zájemcům.

    S pozdravem

    JUDr. Jiří Krofta

    advokát

     

    Pane Zvírotský, peníze mi dnes opravdu přišly. Jestli to je vše, tak Vám moc děkuji za spolupráci. Opravdu jsem byla s Vaší prací moc spokojená. Ještě jednou moc děkuji a přeji Vám v osobním i pracovním životě hodně úspěchů.

    Lenka Dvořáková

     

    Dobrý den pane Zvírotský, děkuji za spolupráci při prodeji bytu. S Vašimi službami jsem byla velmi spokojená, byla jsem překvapená, že jsem osobně musela zařídit jen minimum. Také rychlost prodeje a profesionalita mi potěšila. Pokud by jsem v budoucnu uvažovala o prodeji či koupi nemovitosti, určitě bych se na Vás znovu obrátila. Děkuji, hezký den.

    Jánská

     

     

    Dobrý den pane Zvírotský, děkuji a omlouvám se za malé komplikace, které jsme Vám s bratrem způsobili. Přesvědčili jsme se že jste solidní RK. Za vše Vám děkuji.

    S pozdravem Kurt a Karel Schönigerovi

     

    Pane Vlčku,

    děkuji za perfektní zpracování inzerátu na pronájem mého bytu. Skvělé fotografie a fundovaný popis nemovitosti. Pronajímám více nemovitostí a mám zkušenosti s realitními firmami, ale Vy jste opravdu špička!

    S pozdravem

    Ing.Jan Sloup

     

    Dobrý den pane Sýkoro,

    chtěla bych Vám touto cestou poděkovat nejen za profesionalitu a rychlost, se kterou se Vám v době korona virové epidemie podařilo realizovat prodej mé nemovitosti, ale především za Vaši slušnost, kterou ve svém jednání s klienty uplatňujete. Ráda doporučím Vaše služby svým přátelům a známým a i já v budoucnu služby Represent Reality znovu využiji.

    Jindřiška Špelinová

     

     

    Vážený pane Zvirotský, v průběhu uplynulého roku jsem již podruhé využila služeb Vaší realitní kanceláře. Chtěla bych touto cestou poděkovat p. Sýkorovi za profesionalitu, spolehlivost, rychlost, ale především za slušné a ochotné jednání pří prodeji mé nemovitosti. Ráda doporučím služby Vaší realitní kanceláře svým známým a přátelům. S pozdravem Jindřiška Śpelinová

     

    Chcela by som veľmi pekne poďakovat pánovi Sýkorovi za jeho profesionálny prístup počas celého priebehu našej spolupráce, od nafotenia bytu, zadania inzerátu, komunikácii so mnou ohľadne záujemcov,  zodpovedanie všetkých mojich dotazov k zmluve, až po podpis zmluvy a odovzdanie kľúčov novému nájomcovi. Petr bol veľmi ochotný, zodpovedný a ústretový. Môžem iba doporučiť ďalej a poďakovať za úžasnú spoluprácu. Držím palce :). Darina Fejt 

     

    Uživatel Adam Raska

    26. října 2022

    Pana Sýkoru jsem si vybral asi z 10 realitních makléřů, se kterými jsem se osobně potkal a vyslechl si je. A byla to správná volba. Profesionální přístup, férovost, klient je na prvním místě. Můj byt profesionálně přefotil a výsledkem byl okamžitý prodej za mnou požadovanou cenu. Jednoznačně doporučuji.
    Uživatel Zuzana Hejsková
    31. srpna 2022
    Vše proběhlo rychle a bez sebemenších problémů. Všichni, se kterými jsme jednali byli moc milí, vstřícní a ochotní. Doporučuji
     
    Uživatel Piano Lednice
    7. února 2022
    Represent Reality a konkrétně pana Sýkoru mohu bez váhání doporučit. Petrův přístup považuji za mimořádně pohotový a vřelý. Díky němu celý proces proběhl bezproblémově a bez zbytečných stresů, obzvláště oceňuji spolehlivou a rychlou komunikaci a schopnost ochotně poradit při všech vzniklých nejasnostech. Ještě jednou moc děkuji a přeji mnoho úspěchů. Lenka Feifr.
     
    Uživatel Oleksii Stupin
    2. února 2022
    I'd like to say thank you to Petr, because I am pleasantly surprised by his professionalism, not only in knowing all the details of the properties he manages, but also excellent orientation in the legal side of his field. He managed to answer all my concerns with specific excerpts on Czech laws and provide all necessary paperwork I needed. Also he is a very reliable communication bridge with the owner and a very pleasant person in general
     
    Uživatel Luděk Polák
    8. prosince 2021
    po zkušenostech jinde jsem moc rád, že jsem z naší komunikace měl dobrý pocit, pocit, že někdo bere vpotaz moje potřeby a snaží se mi ušít prodej nemovitosti na míru (mojim možnostem, potřebám, ...). Kdyby slovo profesionalita nebylo už dnes ošoupaným pojmem, tak bych jej u vaší firmy bez výhrad použil. Podobně jsem to napsal i do Prahy, protože se mnou komunikovali representanti obou poboček
     
    Uživatel Ivo Jeník
    11. prosince 2021
    Velmi profesionální přístup, umí velmi dobře zaujmout nabídkou zájemce. Inzeroval jsem přes více společností tentýž byt a zde byla zdaleka nejlepší odezva a kvalitní předvýběr zájemců. Vše proběhlo hladce a pro mě bez jakýchkoliv dodatečných nákladů. Jen tak dál pane Sýkora, držím Vám palce. IJ
     
    Uživatel Ing. Leoš Ledvina
    8. prosince 2021
    Profesionální přístup ke klientovi.
     
    Dekuji panu Vlčkovi za jeho lidský a vstřícný přístup,při prodeji mé nemovitosti.Vše probehlo tak,jak jsme se domluvili při první schuzce a to až do předaní nemovitosti novým majitelum. Tuto RK mohu všem doporučit. Sejpková Iveta